четврток, 18 април 2024

До 18 март може да се направи увид во Избирачкиот список

Објавено на

часот

Сподели

До 11 март вкупно 3.994 лица направиле проверка во Избирачкиот список во подрачните единици и канцеларии, шест лица барале промена на податоците, девет лица барале запишување на своите податоци во Избирачкиот список, а пет бришење. Од дијаспората досега за гласање се пријавиле 1.010 македонски граѓани, од кои прифатени се 617, необработени 278 и одбиени 115.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ