петок, 1 март 2024
Реакција на претседателот на МОК

Димевски му одговори на Борко со тест прашалник (ФОТО)

Објавено на

часот

Сподели

Неколку часа по прес-конференцијата на Борко Ристовски, претседателот на МОК, Даниел Димевски реагираше со реторички прашалник во вид на тест по некој училишен предмет.

s
 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ