петок, 1 март 2024
Денеска и утре според неделен возен ред

Детален преглед за 1 јануари на тргнување на првите автобуси на ЈСП

ЈСП информира дека денеска, на 31 декември, и понеделник, на 1 јануари, јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, при што на 1 јануари првите вклучувања на возилата ќе бидат подоцна од вообичаеното, а останатите согласно неделниот возен ред.

Фото: П.Џ.

Објавено на

часот

Сподели

Од вторник, 2 јануари, јавниот превоз ќе продолжи да функционира вообичаено, односно по редуциран делничен зимен ред, кој ќе важи до крајот на зимскиот училиштен распуст.

На 31 декември и на 1 јануари, билетарниците и центрите за персонализација, нема да работат.

Од вторник, тие ќе продолжат со вообичаено работно време.

Жичарницата денеска, на 31 декември, ќе работи вообичаено, од 10 до 17 часот, а утре, на 1 јануари, од 11 до 17 часот.

Во прилог распоредот на првите вклучувања на сите линии (градски и приградски) на 1 јануари.

ВКЛУЧУВАЊА НА 1.01.2024 год

ГРАДСКИ ЛИНИИ 

Линија 2              7.05 ч од Автокоманда 1            7.10 ч од Сарај

Линија 2А           11.31 ч од Железара                    12.25 ч од Сарај

Линија 3              10.30 ч од Панорама                    9.45 ч од Сп.сала Јане Сандански

Линија 3Б           8.45 ч од Кв.пазар                          9.30 ч од Панорама

Линија 4              11.40 ч од Хром                             11.40 ч од 11 Октомври

Линија 4А          14.43 ч од Усје                                 15.30 ч Тафталиџе

Линија 5              6.43 ч од Н.Лисиче                        6.43 ч од Дексион

Линија 7              7.45 ч од Г.Лисиче                         7.59 ч од Карпош 3

Линија 8              11.40 ч од Љуб.пат                        11 ч од Влае

Линија 9              7.55 ч од Кл.центар                       7.15 ч од Ск.север

Линија 15            6.38 ч од Н.Лисиче                         7.23 ч од Карпош 4

Линија 15А         7.26 ч од Н.Лисиче                         6.45 ч од Карпош

Линија 16            7.30 ч од Пржино                          7.05 ч од Железара

Линија 19            7.40 ч од Карпош 4                       8.10 ч од Ш.Оризари

Линија 20            7.40 ч од Тр.центар                      8.20 ч од Тр.центар

Линија 21            11.15 ч од Тр.центар                    12.05 ч од Бардовци

Линија 22            7.35 ч од Тр.центар                      8.25 ч од Лепенец

Линија 22А         9.43 ч од Кл.центар                       8.50 ч од Лепенец

Линија 23            7.45 ч од Ченто                            8.41 ч од Дом на печат

Линија 24            8.50 ч од Припор                          8.10 ч од Тафталиџе 2

Линија 25            10 ч од Тр.центар                         10.40 ч од Средно Водно

Линија 27           12.05 ч од Дом на печат                12.45 ч од Вардарска

Линија 41            7.27 ч од Тр.центар                      7.14 ч од Драчево Типо

Линија 50            7.08 ч од Хиподром                      7.44 ч од Кл.центар

Линија 57            7.15 ч од Радишани                      7.32 ч од Козле

Линија 59            11.35 ч од К.бара                         10.50 ч од Карпош

Линија 65В         8.13 ч од Тр.центар                       7.33 ч од Стајковци, Бр.пат

ВКЛУЧУВАЊА НА 1.01.2024 год

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ 

Линија 18           13.25 ч од Тр.центар                    14 ч од Визбегово

Линија 31           12.15 ч од Тр.центар                    13 ч од Д.Лисиче

Линија 32           15.05 ч од Тр.центар                    15.50 ч од Љубин

Линија 47           10.40 ч од Тр.центар                    11.25 ч од Љубанци

Линија 47а        13.30 ч Тр.центар                          14.15 ч од Љуботен

Линија 51           12.05 ч од Тр.центар                    13.10 ч од Студеничани

Линија 52           10.20 ч од Тр.центар                    11.10 ч од Ржаничино

Линија 53           8.45 ч од Тр.центар                      7.20 ч од К.Бања

Линија 55           8.40 ч од Тр.центар                      9.15 ч од Арачиново

Линија 56           10 ч од Тр.центар                         11 ч од Бојане

Линија 58           13.30 ч од Тр.центар                    14.20 ч Добри дол

Линија 58а        7.10 ч од Тр.центар                       8 ч од Св.Петка

Линија 58б        14.30 ч од Тр.центар                     15.30 ч од Брзовец

Линија 60           12.10 ч од Тр.центар                    13 ч од Матка

Линија 61           12.05 ч од Тр.центар                    13 ч од Побожје

Линија 63           8.20 ч од Тр.центар                       9.20 ч од Мралино

Линија 63а        14 ч Тр.центар                               14.50 ч од Ајватовци

Линија 164        11.20 ч од Волково                        11.30 ч од Никиштани

Линија 65           7.10 ч од Тр.центар                      8 ч од Раштак

Линија 66           7.10 ч од Тр.центар                      8.15 ч од Бучинци

Линија 67           7.50 ч од Тр.центар                      8.50 ч од Зелениково

Линија 68           10.20 ч од Тр.центар                    11.40 ч од Сушица

Линија 70           10.45 ч од Тр.центар                    11.25 ч од Батинци

Линија 71           12.50 ч од Тр.центар                    13.40 ч од Бањани

Линија 74           12.30 ч од Драчево                       12.50 ч  од Д.Количани

Линија 81           11.40 ч од Тр.центар                    12.40 ч од Горњани

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ