понеделник, 15 април 2024

ЦУК: Пожар кај мостот во населбата Ѓорче Петров, блиску до куќи

Центарот за управување со кризи (ЦУК) известеува дека во Ѓорче Петров, од левата страна на Вардар, блиску до куќи избувнал пожар.

Објавено на

часот

Сподели

Пожарот бил пријавен на бројот 112 и дека веќе интервенира Територијалната противпожарна единица на Град Скопје. 

Пожарот е во населбата Ѓорче Петров, покрај мостот, спроти бензинската пумпа „Макпетрол“, од левата страна на реката Вардар. ЦУК верува дека пожарот ќе биде изгаснат за кусо време.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ