сабота, 2 март 2024

„Црно сонце“ од Ацо Шопов најава за првиот албум на „Ветрило“

Објавено на

часот

Сподели

Музиката е на Верица Андреевска и Дејан Спасовиќ, а во изведбата им се придружуваат Кирил Бабамов, Верица Недеска и Круме Стефановски. Тонски снимател е Ивица Јанкуловски (Студио Алшар), кој го работеше и аудио миксот и мастерингот на песната.

Видео записот во режија на Дејан Спасовиќ го снимаа Томислав Георгиев и Драгица Николовска, а монтажата е на Небојша Илијевски.

„Црно сонце“ е и најава за албумот на „Ветрило“ кој ќе опфати и поезија од помлади македонски автори.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ