петок, 19 април 2024

Центар ќе подари дрва за бадниковиот оган

Објавено на

часот

Сподели

Општината Центар и годинава ќе им донира 44 кубни метри огревни дрва на сите урбани заедници за палење на бадниковиот оган. Општината планира да подели уште 79 кубни метри огревни дрва и на жителите што се регистрирани како социјални семејства.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ