понеделник, 17 јуни 2024

ЦУК: Во тек e акција за спасување на планинари и седумгодишно дете кај село Кожле

Четири лица планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно место што претставувало опасност за понатамошно нивно движење. Меѓу лицата има едно малолетно (седумгодишно) дете. Тие залутале на патот од село Кожле кон Велес, месност Манастирски Мост.

Објавено на

часот

Сподели

Тим ма Дирекцијата за спасување се на лице место за да ги извлечат залутаните лица  од опасниот стрм предел меѓу Кожле и Велес.
ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ