понеделник, 24 јуни 2024

Четврток ќе биде неработен за Власите во Македонија

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 23 мај 2024 година (четврток), Националниот ден на Власите, е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Македонија.

Објавено на

часот

Сподели

Министерството за труд и социјална политика, воедно, на граѓаните припадници на влашката заедница во Македонија им го честита Националниот ден на Власите.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ