понеделник, 15 април 2024

Часовник без цена

Објавено на

часот

Сподели

Познатиот производител на скапи часовници, Хари Винстон, од 2000 па наваму секоја година исфрла по една ограничена серија.
Ова е дамскиот часовник со име „рандеву“, а неговата посебност е тоа што истовремено е и впечатлива бразлетна. Ременот е направен од дијаманти. Часовникот нема цена, туку се купува со преговарање со сопственикот на компанијата.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ