петок, 14 јуни 2024

Бранко Азески на главниот панел на првиот Отворен Балкан форум во Белград

Објавено на

часот

Сподели

Целта на оваа прва конференција е да понуди механизам од страна на организацијата на цивилното општество, некој вид на поддршка за иницијативата Отворен Балкан како поддршка на натамошните интеграции, а ќе придонесе и за продлабочување на хармонизација на прописите помеѓу нашите држави. Учесници ќе бидат познати економисти, врвни менаџери, меѓународни организации, развојни агенции, дипломатскиот кор.

Попладнето претседателот Азески ќе гостува во живо и на неколку телевизии на кои ќе се третира ова прашање, информираат од Стопанската комора.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ