четврток, 20 јуни 2024

Бонус од 5% со Американ екпрес на бензинските станици ОКТА

Објавено на

часот

Сподели

Имено, со секоја направена трансакција со кредитните и дебитните картички American Express на бензинските станици ОКТА, корисниците добиваат поврат на средства од 5%. Оваа заедничка кампања ќе биде активна во текот на месеците јули, август и септември.

Максималниот месечен износ за кој важи бонусот од 5% е до 6.000 денари по картичка. На месечните трансакции кои ќе го надминат овој износ, имателите на картички ќе добијат редовен месечен бонус од 2,5%.

Ова е можност само за клиентите на Силк роуд банка, која е единствена банка во државата и во регионот со 100% швајцарски капитал. Всушност, Силк роуд банка е единствена банка во Република Северна Македонија која ја има лиценцата за картичките American Express, за која потрошувачите може да избираат од понудата на две кредитни и една дебитна картичка. American Express картичките нудат висококвалитетна, персонализирана услуга насекаде низ светот, престиж и ексклузивни придобивки што одговараат на вашиот стил на живот.

Дополнителни информации за картичката, може да добиете во сите експозитури на Силк роуд банка, на веб страницата, профилите на социјални мрежи на банката или на телефонскиот број 02/3203-555.

Во претстојниот период безгрижно уживајте во вашите летни патувања во државата и странство, со картичките на American Express и висококвалитетните горива на ОКТА.

 

                                                                                                                            Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ