четврток, 20 јуни 2024

Бесплатен паркинг на Денот на македонската револуционерна борба

Јавното претпријатие (ЈП) Градски паркинг – Скопје информира дека денеска на Денот на македонската револуционерна борба – 23 Октомври, на јавните површини наменети за паркирање, однсосно на зоните А, Б, Ц и Д, нема да се врши наплата. 

Објавено на

часот

Сподели

Редовна наплата ќе се врши на Зона А0 – Водно, Катни гаражи, Беко и 26ти Јули, како и на јавните паркиралишта, Кочо Рацин, Треска, Градска Болница, Нова Македонија, АМСМ, Народен фронт и клинички центар Мајка Тереза. 

ЈП Градски паркинг – Скопје на сите граѓани им го честита Денот македонската револуционерна борба 23 Октомври. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ