петок, 1 март 2024

Бeса: Криминалците на ДУИ се заменуваат со криминалци на Ахмети

Партиските криминалци се заменуват со нивни членови од семејството, кои се претенденти да станат поголеми криминалци од нив самите. Вака функционираат Али Ахмети и ДУИ во последните години, се вели во реакцијата на Беса за случувањата во М-НАВ.

Објавено на

часот

Сподели

„После скандалот во М-НАВ чиј извор беше изнуда преку партиски непотизам, криминалот продолжува на повисоко ниво.
Новиот директор на М-НАВ излезе дека е од Кичево и дека е комшија на Али Ахмети.
Откако ги утеши своите деца, внуци и други, Ахмети за да има контрола над секоја институција, прво низ судовите и обвинителот од организиран криминал постави блиски луѓе од неговото село и околината, а сега дури и сосед во М-НАВ.
Има ли толку простор црната листа на САД за сите криминалци од ДУИ и од оваа власт“, соопшти Беса.
ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ