вторник, 23 април 2024

Бeса избра раководство и побара предвремени избори

Објавено на

часот

Сподели

„На оваа средба беше разговарано и за политичката состојба во државата и какви активности треба да се преземат понатаму. Предвремените парламентарни избори се вистинската опција бидејќи актуелната власт нема кредибилитет да ја води иднината на државата и дека земјата треба што поскоро да оди на парламентарни избори“, велат од Беса.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ