четврток, 13 јуни 2024

Бензинот ќе поскапи за 2 денари

Објавено на

часот

Сподели

Од полноќ максималните цени ќе изнесуваат:

Моторен бензин                   Еуросупер БС – 95                               80,50  (денари/литар)

Моторен бензин                   Еуросупер БС – 98                               82,50  (денари/литар)

Дизел гориво                        Еуродизел БС (Д-Е V)                         69,00  (денари/литар)

Масло за горење                  Екстра лесно 1 (ЕЛ-1)                         67,50  (денари/литар)

Мазут М-1 НС                                                                                     39,433(денари/килограм)

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ