петок, 19 април 2024

Автобусите на ЈСП на 11 Октомври ќе возат како во недела

Во среда, за државниот празник 11 Октомври автобусите на ЈСП-Скопје ќе возат како во недела, по неделен возен ред.

Објавено на

часот

Сподели

Ќе бидат отворени две дежурни билетарници, кои ќе работат од 8 до 14 часот, таа во  Транспортен центар (на излеотз) и билетарницата во Ѓорче Петров.

Од ЈСП потсетуваат дека жичарницата ќе работи вообичаено од  10 до 18 часот, а од 17-17.30 часот ќе биде последно возење од долу нагоре, односно, 17.45 часот последно возење од горе надолу.

                                                                           Фото: П.Џ.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ