четврток, 29 февруари 2024

Aрсовска со нови смени, Панчевски стана в.д. директор на ЈП Водовод и канализација

Град Скопје информира дека на местото нов в.д. директор на ЈП „Водовод и канализација“ е назначен Виктор Панчевски.

Објавено на

часот

Сподели

„Панчевски доаѓа на позицијата како професионалец од јавното претпријатие Паркови и зеленила, со силна биографија кој значително може да придонесе во унапредување на работата на јавното претпријатие. Во наредниот период ЈП Водовод и канализација треба да реализира сериозни проекти за кои неопходен е нов начин на менаџирање со претпријатието“, се вели во соопштението на Град Скопје.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ