вторник, 28 мај 2024

Апел за помош

Сања Живановиќ веќе две години се бори со мистериозна, животнозагрозувачка воспалителна болест. Таа деновите ги минува на интензивна нега без прецизна дијагноза со која болест се бори.

Објавено на

часот

Сподели

„Се борам со секоја клетка од моето битие, но мојот дух, сѐ уште има цел. Мојата сила е мојот тивок протест против судбината која никогаш не ја избрав, но патеката кон закрепнување е далеку од мојот дофат, затемнета од огромните трошоци за медицинско лекување“, вели Живановиќ.

Финансиите на нејзиното семејство веќе ги нема од бескрајните медицински сметки. Затоа се обраќаме не за за помош –  туку за чудо.

Помогнете Сања Живановиќ повторно да го види изгрејсонцето, да дише без болка и да го живее животот што го сонува.

Вашата љубезност може да биде чудо кое го чекам и да ми ја врати повторно насмевката, се вели во апелот.

Донирајте сега
– Телеком 143 424
– А1: 143 483

Сметка за донации за Сања Живановиќ:
– Уни Банка
– Број на сметка: 240017019238043

Сметка за донации во странска валута:
– IBAN: MK07240017019238043
-SWIFT: UIBM MK22 XXX
– Sanja Zivanovikj

„Секој од нас не може да направи големи работи, но сите може да направиме мали работи со многу љубов“ – Мајка Тереза.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ