понеделник, 17 јуни 2024

АД Водостопанство: Интензивно работиме на санација на сифонот Макарија на ХМС „Тиквеш“

Објавено на

часот

Сподели

Оттаму велат дека е завршен  увид и во моментов интензивно се работи на изнаоѓање технички решенија за ургентна интервенција и санација во најбрз можен рок, а се со цел враќање на системот во првобитна состојба.

„Дополнителни информации, граѓаните од регионот можат да добијат во подружницата АД Водостопанство – „Тиквеш“. За сите понатамошни активности пак, поврзани со санацијата, јавноста ќе биде навремено информирана“, додаваат од АД Водостопанство. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ