четврток, 29 февруари 2024

Собранието со пратенички прашања ќе ја заврши годинава

Објавено на

часот

Сподели

Ваква пленарна седница се одржува секој последен четврток во месецот. Ова е последна седница годинава за поставување пратенички прашања.

Согласно практиката, први прашања на премиерот и министрите им поставуваат пратениците од опозицијата.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ