недела, 23 јуни 2024

Комшике убава: вила Лоба во „Вила драма“, а Викторија, момци, е зафатена!

Објавено на

часот

Сподели

Момци, мораме да ве разочараме! Гласините стануваат сè посериозни – пејачката Викторија Лоба изгледа дека навистина ужива во „Вила драма“ и во новата љубов, Кизо.

Пејачката Викторија Лоба е зафатена и ужива во дружењето со сопственикот на „Вила драма“, објект со четири ѕвездички, на Горан Наумовски Кизо, кој се наоѓа во населбата Свети Стефан, во близина на Охрид, на самиот брег на Охридско Езеро.

Вилата располага со дури три апартмани ( од кои еден веројатно веќе е зафатен) и една двокреветна соба. Во составот се и кафулето и приватната плажа каде што Лоба веќе во најмала рака е во улога на „домаќинка“ , па насмеана ги дочекува гостите….

Нека им е со ксмет дружбата! – навистина, од срце. Кој разбере, сè ќе сфати.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ