понеделник, 24 јуни 2024

Емилија Розман никогаш пораскошна, во Ноќ пред цутењето (ФОТО)

Објавено на

часот

Сподели

„Инспирација на оваа фотосесијата е процесот на созревање на една девојка. Доловената непреспиена ноќ претставува само временски премин од дивата безгрижна младост кон еден нов почеток, ново расцветано утро на еден многу важен ден во животот на кулминација на женственоста“, ни рече убавата Емилија.

Инаку, претставени се дизајн-колекции на светлосни елементи од шпанскиот производител „Вондом“ на агенцијата за дизајн на настани Ботега Евенти.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ