Се запалија контејнери пред ГТЦ, пристигнаа повеќе противпожарни возила
Фото: МИА
1700501003

Командирот на скопската Бригада за противпожарна заштита Звонко Томески, за МИА информира, дека повредени нема, а на терен биле испратени четири противпожарни возила, бидејќи пријавата била непрецизна.

„Пријавата беше непрецизна од граѓанин што видел, затоа што не знаевме за што станува збор испративме повеќе возила бидејќи станува збор за прометен објект“, изјави Томески.