Неделава во Дајмонд мол попусти и до 70 %
1700490932

Во Blаck Diamond Week ќе учествуваат брендовите „Koton“, „Okulista“, „Sport Vision“, „Buzz“, „Sport Reality“, „Idilbaby mamino“, „Крш“, „FLO“, „Office Shoes“, „Skechers“, „Prima Optics“, „My Time“, „Lusso Home“, „Dsport“, „Eurofarm“, „Anhoch“, „Oltre“, „Fiorella Rubino“, „Motivi“, „Gerry Weber“, „Pinko“, „Magnetic Gallery“, „Marella“, „Weekend“, „Gauche“, „Просветно дело“, „Duki Daso“, „Аltinyildiz Classic AC&co“, „Defacto“, нудејќи примамливи попусти на цели колекции и одредени производи.

Diamond Mall е еден од главните делови на мултифункционалниот комплекс „Diamond of Skopje“, во чија изградба Групацијата „Лимак“ досега инвестираше над 350 милиони евра. Покрај Diamond Mall, комплексот го сочинуваат и четири резиденцијални згради, деловни простории, луксузен хотел, како и подземна сообраќајница. Трговскиот центар располага со голем број влезови кои овозможуваат лесна пристапност од било кој дел на централното градско подрачје, независно дали се доаѓа со возило, со јавен превоз или пешки. На располагање на посетителите на центарот се ставени и 2.900 паркинг места.   

За време на Black Diamond Week посетителите ќе можат да уживаат во пријатниот амбиент и неверојатните понуди. Ве очекуваме!

Комерцијален текст