Миовски нема скршеница на зглобот, за лигаментите допрва ќе се знае
1684991384

Добрата вест од него е што нема скршеница на зглобот, а за оштетување на лигаментите би требало да се знае во текот на денешниот ден.

„За жал ја завршив сезоната порано со повреда на зглобот и добра вест е што не е скршен, ќе имам дополнителни тестови за лигаментите. Ви благодарам на сите за пораките, ќе се вратам силен“, напиша Миовски.

Откако ќе ја направи магнетната резонанца, ќе се знае дали има повреда на лигаментите и колку е таа сериозна. Тогаш ќе биде познато дали ќе може да игра на мечевите за Македонија против Украина и Англија кои на програмата се идниот месец.