Ковачевски седна со новинарите за да слушне што ќе каже Борел за исходот од преговорите
1679175349

„Новинарите денес будно и неуморно го следат дијалогот Белград-Приштина. Поразговаравме и за овој навистина важен процес за регионот, но и за други актуелни теми. Благодарност за нивната посветеност“, напиша Ковачевски на својот фејсбук - профил.