На булеварот спроти Владата изгоре автомобил
1679146454

Скопската пожарникарска бригада интервенираше со едно возило за гаснење на автомобилот, кој според фотографијата, речиси целосно е уништен.

Поради пожарот полицијата во 14 часот го блокираше сообраќајот кон мостот „Гоце Делчев“.