Странска

.

24 Јануари 2020 - 21:09

.

24 Јануари 2020 - 21:06

Големите растојанија што ги поминуваат посетителите „вонземјани“ можеби се временски, а не просторни, тврди една нова книга.

23 Јануари 2020 - 11:33

Обожавателите на „Престолите“ не се пресреќни од авторот на фантастичниот серијал.

22 Јануари 2020 - 10:05

Со топла или со ладна вода, не е важно. Може и со обичен сапун, не мора антибактериски. Најважното е: ТРИЈ! Од сите страни, меѓу прсти, под нокти, без забушавање. 20 секунди.

22 Јануари 2020 - 09:25

Плановите на принцот Хари за „мирен живот“ не одат баш како подмачкано додека им се приклучува на својата сопруга и син во Канада по договорот со кралското семејство да се откаже од кралската функција.

21 Јануари 2020 - 20:20

Пит и Анистон изгледаа воодушевени што се гледаат на доделувањето на наградите на Еснафот на филмски актери (САГ) во неделата вечер - a интернетот зовре.

20 Јануари 2020 - 19:24

.

17 Јануари 2020 - 19:19

.

11 Јануари 2020 - 15:07

.

11 Јануари 2020 - 15:00

.

11 Јануари 2020 - 14:55

Оваа администрација нема намера Скопје во догледна иднина да стане одржлив зелен град и тоа е јасно одразено во буџетот за 2020 година.

повеќе

Излегува дека само Македонците на овој свет се должни пред сè да се грижат за правата на сите други луѓе и на крајот да размислуваат (но само да размислуваат) за себе.

повеќе

Интернационалистички, универзалистички и солидарен пристап е единствениот начин да се надмине еколошката и климатска криза, во регионот и пошироко.

повеќе